top of page

BEGRAFENISONDERNEMING VAN EES: UW GIDS VOOR DE UITVAART VAN UW KEUZE

Uit respect voor uw geloof en wilsbeschikking

Begrafenisonderneming Van Ees helpt bij alle regelingen en administratieve formaliteiten als een dierbare overlijdt. Daarbij hoort ook de organisatie van de uitvaart vanuit uw geloofsovertuiging en de wilsbeschikking van de overledene. Volgens zijn en uw wensen regelen wij de begrafenis op een kerkhof, of de crematie.

Wij zetten alle noodzakelijke stappen. Ging de keuze naar crematie? Dan regelen we alles met het crematorium van uw keuze: Vilvoorde of Ukkel. Wij stellen u op verzoek een selectie van gedenkplaten, urnen, vazen en fotokaders voor het columbarium. Wij zorgen ook voor echte of kunstbloemen als decoratie bij de begrafenisplechtigheid.

Aanwezig als het nodig is

Een sterfgeval is een droeve gebeurtenis. En u wilt dat alles feilloos verloopt. Dankzij haar ervaring van drie generaties is begrafenisonderneming Van Ees perfect in staat om aan al uw verwachtingen te voldoen. Wij stellen u ons funerarium en onze stille ruimten voor bezinning ter beschikking. Zorgen voor het drukwerk en leveren u al wat u voor de begrafenis nodig hebt. Want wij willen u optimaal steunen. Daarvoor staan we er gewoon, op elk moment.

Crematieverzorging in regio Jette, Brussel

bottom of page