top of page

BEGRAFENIS ONDERNEMING RENÉ VAN EES

Een schouder om op te leunen

Bij een overlijden moet u niet alleen verdriet verwerken. U moet ook heel wat beslissingen nemen. U moet de begrafenisplechtigheid organiseren, en familie en kennissen op de hoogte brengen. Al die zorgen komen boven op het verdriet dat u verlamt. Er valt zoveel te regelen dat er geen tijd overblijft om even tot rust te komen.

Begrafenisonderneming Van Ees wil uw toeverlaat zijn en u een schouder aanbieden waarop u kunt leunen. Wij helpen u om alle regelingen te treffen en de noodzakelijke formaliteiten bij de overheidsdiensten af te handelen. Wij zorgen voor drukwerk en bloemen, organiseren de plechtigheid en helpen u keuzes maken. Reken op ons voor elke beslissing die uw zorgen verlicht. Dan krijgt u tijd om te denken aan wat er voor u écht toe doet.

Wij respecteren het geloof en de wilsbeschikking van iedereen. Daarom helpen we u bij:

  • crematie of teraardebestelling

  • onthaal van familie en vrienden in de intieme sfeer van ons funerarium

  • repatriëring naar het buitenland of België

  • voorstellen voor zerken, gedenkplaten en fotokaders voor het kerkhof, vazen en urnen voor de as, echte of kunstbloemen

  • contracten vooraf en uitvaartverzekering.

Al drie generaties

Begrafenisonderneming Van Ees is gevestigd in het centrum van Jette. Al drie generaties lang steunt ze families – ongeacht het budget waarover die beschikken. Op elk uur van de dag of de nacht staan we klaar als u onze hulp vraagt om deze droeve periode te overbruggen.

Uw begrafenisondernemer in Jette nabij Brussel

bottom of page