top of page

Wat is de rol van een begrafenisondernemer?


Pompes funèbres Van Ees

Het verlies van een geliefde is een van de pijnlijkste momenten in een mensenleven. Begrafenisondernemers spelen een essentiële rol door families te helpen deze beproeving te doorstaan en hen te ontlasten door de formaliteiten en de organisatie van de ceremonie voor hun rekening te nemen. Begrafenisonderneming Van Ees in Jette legt uit waarom.

Steun voor rouwende nabestaanden Omdat ze in shock zijn, vinden familieleden het vaak moeilijk alle formaliteiten in verband met het overlijden af te handelen. Het verdriet maakt het moeilijk om de begrafenis en alle andere noodzakelijke procedures te regelen. Begrafenisondernemingen, zoals Begrafenisonderneming Van Ees, helpen families zo goed mogelijk met deze last om te gaan en stellen hen in staat in alle rust aan het rouwproces te beginnen. Ondersteuning bij alle inspanningen Als begrafenisonderneming bieden wij families discrete, professionele en efficiënte ondersteuning bij alle formaliteiten in verband met het overlijden: administratieve procedures, formulieren die naar de verschillende instanties moeten worden gestuurd, maar ook de eventuele repatriëring van het stoffelijk overschot naar de plaats waar de uitvaart zal plaatsvinden. Wij begeleiden u tijdens deze pijnlijke periode met respect voor uw overtuigingen en verdriet. De organisatie van de uitvaart De begrafenisondernemer zorgt voor het lichaam en het opbaren. In overeenstemming met de overtuigingen van de overledene en de familie organiseren wij de crematie of begrafenis, evenals de burgerlijke of religieuze afscheidsplechtigheid. Wij helpen u daarnaast bij het kiezen van begrafenisartikelen: urnen, gedenkplaten, kisten, marmer, bloemen, enz. Wat uw voorkeuren en budget ook zijn, wij kunnen u helpen uw geliefde op een waardige manier de laatste eer te bewijzen.


Begrafenisonderneming Van Ees, gevestigd in de buurt van Brussel, begeleidt al drie generaties lang rouwende nabestaanden. Neem contact met ons op en profiteer van onze waardevolle ondersteuning.Comments


Laisser un commentaire

Merci, votre message est envoyé.

bottom of page