top of page

Welke diensten biedt een begrafenisonderneming aan?


services pompes funèbres

Als een dierbare sterft, voelen mensen zich al snel machteloos. Het is een hartverscheurende tijd waarin de wereld tot stilstand lijkt te komen. Toch is het mogelijk om ondanks alles door te gaan, wanneer mensen goed worden ondersteund. En ondersteuning is precies wat een begrafenisonderneming biedt. Begrafenisonderneming Van Ees in Jette legt uit hoe de diensten van een begrafenisonderneming u kunnen helpen bij het verwerken van het verlies van een dierbare.

De overledene op een waardige manier voorbereiden Begrafenisondernemingen bieden een groot aantal diensten aan om de nabestaanden tijdens deze moeilijke periode van rouw te ondersteunen. Ze verzorgen bijvoorbeeld het opbaren van de overledene. Deskundig personeel verzorgt de overledene door eventuele sporen van medische ingrepen zoals verbanden, katheters of prothesen te verwijderen. De overledene wordt gewassen en daarna gekleed in de kleren die hij/zij of de familie heeft uitgekozen.

Het wassen en opbaren wordt uitgevoerd met het grootste respect voor de overledene. Als de familie dat wenst, kan er ook voor conservering gezorgd worden. Naasten de kans geven zich te bezinnen De begrafenisondernemer gaat vervolgens over tot het kisten van het lichaam. Het wordt voorzichtig in een waterdichte hoes gedaan en dan in een kist gelegd. In het algemeen is dit de laatste keer dat de overledene zichtbaar is en daarom is het een emotioneel moment. Het eerbetoon aan de overledene vergemakkelijken Het personeel van de begrafenisonderneming staat u ook bij tijdens de plechtigheid en daarna tijdens de begrafenis of crematie van het lichaam. Zij zorgen voor het vervoer van het stoffelijk overschot in een lijkwagen, voor de bloemen op de plaats van eredienst en voor de coördinatie van uw afscheidsdag. Families tot in de kleinste details ondersteunen Een begrafenisondernemer zal u ook ondersteunen met alle praktische zaken. Of u nu advies nodig hebt bij het kiezen van een kist, of in contact gebracht wilt worden met een officiant voor uw ceremonie, wij zijn er voor u.

Een overlijden gaat gepaard met veel administratieve stappen. Wanneer het verdriet groot is, kunnen deze al snel als overweldigend worden ervaren. De begrafenisondernemer staat aan uw zijde bij uw contacten met de plaatselijke autoriteiten voor de overlijdensakte, de contacten met een gebedshuis of gewoon om u te helpen een ceremonie te organiseren voor de overledene.


Als u een sterfgeval meemaakt, staat u er niet alleen voor. Begrafenisonderneming Van Ees in Jette staat altijd voor u klaar om u te helpen uw uitvaart op een waardige manier te organiseren. Neem contact met ons op.

Comments


Laisser un commentaire

Merci, votre message est envoyé.

bottom of page